8 APRIL 2015: LEDENVERGADERING

Op de ledenvergadering van 8 april werden een aantal koorleden traditiegetrouw in de schijnwerpers gezet. Ditmaal waren de volgende zangers en zangeressen aan de beurt:

Wim Koghee kreeg 2 flessen wijn aangeboden als dank voor het vele werk dat hij heeft verricht voor het digitaliseren van het archief.
Alle plakboeken die Jo Moerel in de loop van de jaren heeft aangelegd zijn nu verzameld op één enkele usb-stick.
GertJan Moen werd verblijd met een cadeaubon, omdat hij ons al jarenlang trouw voorziet van midifiles, zodat we thuis kunnen studeren.
Truus van Duivenvoorde en Stien Groot zijn beiden 25 jaar lid van het koor en kregen de daarvoor bedoelde oorkonde overhandigd plus een lovende toespraak van voorzitter Henk Denneman.

Rie Dekker is in maart 1975 bij het koor gekomen en is nu dus 40 jaar lid van ons koor! Helaas had niemand daarbij stil gestaan. Rie werd alsnog op de eerstvolgende repetitieavond van 15 april (met heel veel welgemeende excuses) alsnog gehuldigd. Zij kreeg een pen met inscriptie en een mooi boeket bloemen.

Omdat Aty Hekster herstellende was van een knieoperatie en er deze keer niet bij aanwezig kon zijn, werden de honneurs waargenomen door Harma Roosenburg