10 JULI 2019: HOERA, VAKANTIE

De laatste repetitieavond van het seizoen werd zoals gebruikelijk in een uiterst ontspannen sfeer gevierd. Eindelijk vakantie na de zware beproevingen van de laatste maanden.
Nu maar weer eens wat leuks op de woensdagavond en daarvoor hadden de dames van de activiteitencommissie een gezellige invulling geregeld in de vorm van een heerlijk Chinees buffet met zo mogelijk een nóg lekkerder toetje.

Wat zag het er goed uit en wat smaakte het heerlijk allemaal!

We begonnen, om een beetje in de sfeer te komen, met een drankje vooraf, terwijl Trix en Babs zorgden voor de juiste temperatuur van de smakelijke gerechten.
Harma hield deze keer het welkomstwoordje omdat onze voorzitter Henk al een voorschot op de vakantie genomen had en daarna was het bunkeren geblazen.....

Natuurlijk is lekker eten heel belangrijk, maar zeker niet het enige wat er op deze traditionele avond wordt gedaan.

Marijke en Harma hadden de lootjes voor de loterij verkocht waar de fuchsia's van Wim weer een hoofdrol speelden.
Prachtige fuchsia's en deze keer waren er zelfs witte bij.
Hoe Wim die wit heeft weten te krijgen, is natuurlijk een bedrijfsgeheim, een uitvinding waarop vast en zeker een octrooi rust en waar alleen Wim de geheime formule van kent.

Na de loterij werden nog een paar mensen voor het voetlicht gehaald.
Peter van de Schuilhoek kreeg een cadeaubon, Coby werd bedankt voor het verzorgen van het vervoer van Lena naar de Schuilhoek en weer terug naar huis en Wim natuurlijk, zoals elk jaar, voor het belangenloos ter beschikking stellen van zijn schitterende planten.

Deze avond duurt eigenlijk veel te kort.